Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Up at the O2: beklim het dak van de O2 Arena

Inhoudsopgave

Ontdek Londen op een unieke manier vanaf het dak van de bekende O2 Arena tijdens de Up at the O2 beklimming. Tijdens de 90 minuten wandeltocht naar het dak van de O2 Arena zie je een unieke kant van Londen dankzij het ongelofelijke 360 graden uitzicht vanaf het 52 meter hoge uitkijkplatform in het midden van het dak. Zo kun je onder andere het Olympische park, de Big Ben, The Shard en Canary Wharf zien liggen. Op zonnige dagen kun je maar liefst 25 kilometer ver kijken en dankzij de ligging van de O2 Arena aan de Theems wordt het uitzicht door weinig gebouwen geblokt.

De O2 Arena is al jaren een begrip in Londen en grote sterren zoals Pink Floyd, U2 en Beyonce hebben al een keer in deze poptempel gestaan voor tienduizenden fans. Het opvallende gebouw biedt sinds 2012 een unieke excursie waarbij je onder begeleiding van een ervaren gids via de 350 meter lange loopbrug het dak gaat beklimmen en gaat genieten van het uitzicht. Ruim 300.000 mensen zijn je de afgelopen tijd al voorgegaan!

De O2 arena in Londen

Nadat je langs de kassa bent gegaan trek je als eerste je klimkleding, speciale klimschoenen en je klimharnas aan om vervolgens aan de beklimming te beginnen richting het 52 meter hoge uitkijkpunt. De ervaren en professionele gids gaat je voor en begeleid je richting de top van de O2 Arena. Ondertussen vertelt de gids je de nodige leuke weetjes over de entertainmentlocatie en Londen zelf.

Je kunt zelf het tijdstip kiezen van de beklimming zodat je Londen bij dag kunt bekijken maar ook tijdens de zonsondergang zodat je Londen bij dag en bij schemering kunt bewonderen en de vele lichtjes in de Engelse hoofdstad één voor één kunt zien aan gaan. Een unieke ervaring!

Tickets Up at the O2

Vanwege de populariteit van deze attractie in Londen is het aan te raden om je tickets vooraf via internet te reserveren. Het kan namelijk voorkomen dat er geen plek meer is op het tijdstip dat je bij de kassa staat waardoor je moet wachten of zelfs de volgende dag pas terecht kunt. Als je vooraf je tickets via internet bestelt loop je niet het risico dat het vol is en hoef je niet in de rij voor de kassa te wachten. Je hebt de keuze uit een aantal tijdstippen waarop je de O2 kunt beklimmen, dit kun je eenvoudig aangeven bij het reserveren van je tickets. Je hebt de keuze uit een begintijd op het hele uur tussen 12:00 uur tot en met 18:00 uur.

De tickets voor de 90 minuten durende Up at the O2 beklimming zijn onder andere online te reserveren via de website van GetYourGuide en Tiqets.com. betalen kan veilig en snel via iDeal, PayPal of creditcard en na je bestelling ontvang je de tickets binnen enkele uren op het opgegeven mailadres.

De prijs voor een ticket bedraagt 35 euro per persoon, ongeacht de leeftijd. Bij de tickets zijn klimschoenen, een klimpak, harnas en kluisjes voor je persoonlijke spullen inbegrepen. Je tickets bestel je eenvoudig en snel via deze website.

Klik hier om je Up At the O2 Arana tickets te reserveren

Let op, om de O2 Arena te kunnen beklimmen moet je minimaal 9 jaar of ouder zijn, minimaal 120 cm lang zijn en mag je gewicht mag niet meer zijn dan 130 kg. Ook zijn er maximala eisen voor je taillemaat welke maximaal 125 cm mag zijn en de maximale bovenbeenmaat is 75 cm. Dit in verband met het klimharnas welke je aan krijgt tijdens de klim naar de top van de O2 Arena.

Ook zijn er eisen voor deelnemers onder de 18 jaar en de ratio van volwassenen versus kinderen waar je rekening mee dient te houden. Bij kinderen van 9 jaar oud wordt er 1 volwassene per kind toegelaten, kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud hanteert men een ratio van 1 volwassene per 2 kinderen en bij kinderen tussen de 13 en 17 jaar oud 1 volwassene per 4 kinderen.

Klik hier om je Up At the O2 Arana tickets te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com