Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heb je weinig tijd om Londen te ontdekken? Dan kun je ervoor kiezen om een georganiseerde dagtour door Londen te maken waarbij je alle hoogtepunten van de stad te zien krijgt. Zo krijg je in een korte tijd alles te zien van deze bruisende stad en hoef je niets te missen! Er zijn diverse dagtours door Londen te boeken, hieronder hebben wij de beste tours door Londen voor je op een rijtje gezet.

8,5 uur durende Londen tour

Tijdens deze 8,5 uur durende tour door Londen kun je in één dag alle Londense must-do’s afvinken van je lijstje en zie je alle hoogtepunten van de hoofdstad van Engeland. Ideaal voor als je maar een paar dagen in Londen verblijft.

De tour start rond de klok van negen uur in de ochtend en brengt je langs alle iconische en historische hoogtepunten die Londen te bieden heeft. Je bezoekt onder andere de Tower of London, de St. Paul’s Cathedral en de Westminster Abbey. Tot slot kun je lekker relaxen en van het uitzicht genieten tijdens een ontspannen boottochtje over de Theems. Natuurlijk brengt de tour je ook langs het majestueuze Buckingham Palace met de wisseling van de wacht de Big Ben, maar ook Kensington Palace en de Royal Albert Hall zullen niet overgeslagen worden tijdens de tour.

Kosten van de tour
De 8,5 uur durende tour door Londen kost 110 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 3 en 16 jaar betalen 99 euro en senioren en studenten betalen 105 euro. Ook is er een speciaal family ticket voor 2 volwassenen en kinderen welke 407 euro kost. De tour kan online gereserveerd worden via de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, creditcard en PayPal.

De hiervoor genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro. De tour is inclusief dagtour door Londen in een luxe bus met panoramisch uitzicht, een Engelssprekende Blue Badge-gids, toegang tot St Paul’s Cathedral en begeleide tour, toegang tot Tower of London inclusief begeleide tour, een cruise over de Theems, een eigen koptelefoon met VOX-audiotechnologie voor de audiogids en gratis WiFi in de bus.

Klik hier om de dagtour online te reserveren

De Tower of London

London in Style Tour met Afternoon Tea in Westminster Abbey

Ga op ontdekking in Londen met deze London in Style tour waarbij je met een historische rode dubbeldekker bus langs alle hoogtepunten van de stad rijdt. Tijdens de tour breng je een bezoek aan de Tower of Londen en krijg je een begeleide tour en bezoek je de Westminster Abbey inclusief begeleide tour. Ook zie je de St. Paul’s Cathedral, de London Eye en de Borough Market. De dag sluit je af met een afternoon tea in één van de belangrijkste gotische gebouwen n het Verenigd Koninkrijk, de Westminster Abbey.

Kosten van de tour
De 8,5 uur durende tour door Londen kost 129 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 3 en 16 jaar betalen 118 euro en senioren en studenten betalen 124 euro. Ook is er een speciaal family ticket voor 2 volwassenen en kinderen welke 482 euro kost. De tour kan online gereserveerd worden via de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, creditcard en PayPal.

De hiervoor genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro. De tour is inclusief 8 uur durende tour door Londen in een dubbeldekker bus, een Engelssprekende Blue Badge-gids, toegang tot de Tower of London en begeleide tour & privétour van de koninklijke wapenkamer met een wachter van de White Tower & bezoek aan de kroonjuwelen voordat de hordes toeristen komen, toegang tot Westminster Abbey en begeleide tour, Afternoon tea in de Cellarium Café In de Westminster Abbey en bezoek aan de Borough Market.

Klik hier om de dagtour online te reserveren

Royal Londen tour met Madame Tussauds en London Eye

Tijdens deze 3 uur durende tour krijg je alle hoogtepunten te zien dankzij de tour met luxe touringcar door het centrum van Londen. Na de tour van drie uur krijg je de mogelijkheid om de London Eye en Madame Tussauds op eigen tempo te bezoeken. De tickets voor de London Eye en Madame Tussauds zijn al bij de prijs inbegrepen dus je hoeft niet in de rij voor de kassa te wachten!

De panoramische tour brengt je langs onder andere Parliament Square, Westminster Abbey, Kensington Palace, Royal Albert Hall, St. James Park en Buckingham Palace. De tour eindigt bij Trafalgar Square waar je uit kunt stappen voor je bezoek aan Madame Tussauds.

Kosten van de tour
De tour door Londen kost 90 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 3 en 15 jaar betalen 77 euro per persoon. De tour kan online gereserveerd worden via de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, creditcard en PayPal.

De hiervoor genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro. De tour is inclusief een panoramische tour door Londen in een luxe bus, inclusief Parliament Square, de Big Ben en Westminster Abbey, Engelssprekende gids, eigen headset voor je audiogids, gratis WiFi aan boord van de bus, bezoek aan wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, toegang tot Madame Tussauds, inclusief Star Wars Experience en Marvel 4D Super Hero Experiences en een standaardticket voor de London Eye.

Klik hier om de dagtour online te reserveren

Buckingham Palace in Londen

Best of Londen dagtour

Tijdens een dagvullende tour van 8 uur krijg je de meest beroemde en belangrijke attracties ervaren. De eerste stop is bij de beroemde London Eye waar je Londen vanuit de lucht kunt bewonderen terwijl je een ritje maakt in het enorme reuzenrad.

Na de London Eye is het tijd voor de Houses of Parliament en Westminster Abbey, een van de meest historische gebouwen in Londen en de setting voor koninklijke kroningen, bruiloften en begrafenissen. Daarna gaat de route verder via Parliament Square naar het Cenotaph War Memorial. Vlak daarna zie je een van de meest populaire toeristische plekken in Londen, de bereden soldaten bij Horse Guards. Je loopt door de centrale boog naar het paradeterrein aan de achterkant, een van de mooiste bezienswaardigheden in Londen.

Na een korte lunchpauze vervolg je de tour door Londen langs Whitehall naar Trafalgar Square met Nelson’s Column en de National Gallery. Ook zal Buckingham Palace niet worden overgeslagen samen met Green Park, één van de vier ‘koninklijke’ parken in het centrum van Londen.

Kosten van de tour
De dagtour Londen kost 95 euro voor volwassenen en kinderen. De tour kan online gereserveerd worden via de website van GetYourGuide. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, creditcard en PayPal. De hiervoor genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro. De tour is inclusief dagtour door Londen, een Engelssprekende gids, toegang tot de Londen Eye en een wandeltocht in Londen.

Klik hier om de dagtour online te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com