Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

IFS Cloud Cable Car

Bekijk Londen vanuit een geheel ander punt vanuit de 90 meter hoge IFS Cloud Cable Car kabelbaan, voorheen bekend als de Emirates Air Line. De kabelbaan is 1,1 kilometer lang en gaat dwars over de rivier de Theems heen. Vanuit de kabelbaan heb je een indrukwekkend uitzicht over een aantal bezienswaardigheden in de stad, waaronder de Thames Barrier, Canary Wharf en het Olympische Park. De 34 gondels van de kabelbaan bieden elk plaats aan maximaal tien personen waardoor er per uur maximaal 2500 reizigers de oversteek kunnen maken.

De IFS Cloud Cable Car kabelbaan is te vinden in Greenwich en de Royal Docks, in het oosten van Londen en brengt je binnen een kleine 10 minuten van de O2 Arena naar de overkant van de Theems naar het ExCel Exhibition Centre. Een ritje met deze kabelbaan kost 4,50 pond. Wie in het bezig is van een London Travelcard of Oyster Card krijgt korting op de ticketprijs en betaalt 3,50 pond. De IFS Cloud Cable Car dankt zijn naam aan het ICT bedrijf IFS Cloud dat sinds 2022 voor 10 jaar sponsor geworden is van de kabelbaan.

IFS Cloud Cable Car in Londen

Openingstijden

De IFS Cloud Cable Car is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7 uur in de ochtend tot en met 9 uur in de avond in de zomer, in de winter sluit de kabelbaan om 8 uur in de avond. Op zaterdag gaat de kabelbaan om 8 uur in de ochtend open en sluit om 9 uur in de zomer en 8 uur in de winter. Op zondag begint de kabelbaan met zijn route om 9 uur in de ochtend, de sluitingstijden op zondag zijn gelijk aan de overige dagen van de week. De zomer periode loopt van april tot september en de winter periode loopt van oktober tot maart.

Tickets voor de IFS Cloud Cable Car

De tickets voor de IFS Cloud Cable Car kunnen gekocht worden aan de ticketbalie of de kaartjesautomaat bij de kabelbaan. Een enkele reis kost voor volwassenen 4,50 pond en voor kinderen 2,30 pond. Er is ook een Air Line Discovery Experience waarbij je naast een retourtje met de kabelbaan ook een film te zien krijgt, een inflight guide en gratis toegang krijgt tot de Emirates Aviation Experience. De Discovery Experience is te koop voor 10.70 pond voor volwassenen, kinderen betalen voor een retourtje 6.20 pond.

Heb je een Oyster Card of Travelcard? Dan krijg je korting, volwassenen betalen dankzij de korting 3,50 pond en kinderen 1,70 pond voor een enkele reis. De IFS Cloud Cable Car Discovery Experience kost met de korting 8,40 pond voor volwassen en voor kinderen 5 pond. Kijk voor meer informatie over de actuele toegangsprijzen op de website van de IFS Cloud Cable Car.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com